gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Tim Joosten33.41
2Wouter van Hilst33
3Tristan Tjerks29.89
4Robert Baas28.44
5Kirsten Baas24.67
6Quinten Joosten17.96

Ik heb wel het gevoel dat ik het maximale er uit heb gehaald.De wind was niet zo heel erg hard. Af en toe zelf dobberen en dan toch nog 2x een run van 66 km/u. Daar ben ik blij mee. De eerste 66 run was middenop dwars over vrij hoge golven met een piek van 68 km/u. Daar krijg je een flinke adrenaline boost van. De run liep erg vloeiend van golf top naar golf top. Je moet ook geen hogere golf in je run tegenkomen want dan lig je hard onderuit. Na wat te hebben gegeten lukte het nog een 2de keer om een run van 66km/u te knallen. Deze ging mooi onder de dijk in het vlakke gedeelte waardoor ik niet het idee had dat de run zo hard was.

Way too much wind for my sail in the beginning. And I gave too much downhaul, making my board fly. 

After two hours I finally got my settings correct. But the wind was a bit less and my speed did not improve. 

But what a wonderful surfingday for January, even the sun showed its face!

Vandaag was het druilerig. Het leek een dikke 7.0 sessie te worden bij aankomst, maar eenmaal opgetuigd en op het water was het erg aan/uit. Mijn mindset was niet goed voor speed vandaag, met moeite trok ik 'm nog naar 61 avg. Remco daarintegen... flying. Wat een runs midden op het meer. Mooi gedaan kerel!

gelukkig bleef de harde wind uit en was het goed te doen.... Gijpen ging prima...

minder wind dan verwacht, helaas.... Dan maar de 7.0m van Marco geprobeerd. Hier had ik een zeillat van aangepast zodat deze weer af te stellen was... Nu loopt ie weer zoals het hoort....

Had nog zat power over, dus ben op het eind overgestapt op de 7,8m icm FF122. Wind was toen echt op!

al met al lekker daggie

eerste sessie van het jaar, en meteen een super goede dag. Alles klopte, gewoon heerlijk gesurft. Zelfs de koude handen/dode vingertoppen gevoel kwam niet door de toch nog aangename temperatuur (8 graden)  en het lekkere sporten wat een goede doorbloeding opleverde. Kort om: top dag!

AVANTI