gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Tim Joosten29.42
2Tristan Tjerks28.81
3Halewijn Vermeulen28.32
4Iwan van Staveren27.99
5Iwan van Staveren27.38
6Iwan van Staveren27.2
7Iwan van Staveren27.11
8Quinten Joosten19.05

Er was niet heel veel wind. Evengoed best hard gegaan. Er lagen veel gele vlaggetjes waar waarschijnlijk fuiken aan vast zaten. Omdat ik helemaal alleen was ben ik maar uit de buurt gebleven van de fuiken.

Not much wind and gusty. Sailed both F-Race 110 and 130v2, but 130v2 was faster in these conditions. No problems with keeping planing on both boards though. 

 

Sail was too small, but I do not have a 7.8 yet...

 

O And the lowest batten was folded in, hence the sail was not trimmed optimal. The batten was way too short.

Lekkere wind.... was wat fris. Toch nog lekker kunnen gijpen en een snelle run kunnen maken (bijna 40 km/h)

Wind was regelmatig aan de marginale kant... Maar net voor de bui zat er wat meer wind.... Toch nog de 60 aan kunnen tikken... Zeil voelt goed, maar ik blijf het een hele lap vinden zo'n 7,8m

Beetje een Lowwindje vandaag, hoewel de voorspellingen anders waren.

Beetje getwijfeld, maar toch opgetuigd. 7.8 met 114L en 39cm. Wilde eigenlijk niet groter met deze kou maar achteraf bleek het toch beter geweest te zijn. Maargoed, lekker buiten gespeeld en ondanks dat ik geen speedruns gemaakt heb, toch aardige snelheden gemaakt. Niet zo snel als Remco, maar die was er ook met dag en dauw. Denk dat het toen wel wat harder waaide hahaha.

Tristan, netjes gevaren hoor! Sneller dan ik vandaag. Het is je gegund, hopelijk gaat dat nog een aantal keer plaatsvinden ;-)

Op naar de volgende sessie!

NEILPRYDE