gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hans Kreisel32.77
2Edwin Littooij31.3
3Frank Baksteen31.09
4Daan Cools30.95
5Stijn Pontfoort30.82
6Marco Lambers30.49
7Willem van Klink28.83
8Pat Erauw28.29
9Lucien Nieman28.1
10Ralph de Kreij27.6
11Peter Bruijnen26.64
12Robert Jan Bouws25.92
13Pieter Stigter25.65
14Peter Magnee25.63
15Theo Haarsma25

choppy business maar wel lekker gevaren!

Erg op en af, te westelijk voor het dammetje, uiteindelijk teveel Kabbelaars (70st), maar toch leuk over de chop geknald, setje stond goed getrimd (dnhaul +1, giek -3, mastvoet 0). Volgens Frank was ik niet bij te houden, maar dat bleek toch aardig mee te vallen voor hem toen we dat daarna eens gingen testen :). 

dat was een lekker middagje. wat vlagerige wind, maar super gezellig weer met Edwin en Stijn samen. lekker dagje zo!

Lekker dag voor 7.8. Wel vlagerig dus je moest een beetje geluk hebben af en toe. De SLX 38 nog even tegen de GPS6 35 getest. Precies als verwacht is de SLX meer slalom dus neus iets lager, maar planeert supersnel aan en vaart goed hoogte. De GPS6 laat het hele board losser lopen en is sneller downwind.

Lekker dagje

Overal op Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden stond 5 of 6 bft. behalve op Herkingen. Daar stonden tussen 11u30 en 16u15 maximaal 8 knopen. En er waren ontelbaar veel buien. En welke sukkelaar stond daar? Juist. Al die tijd tegen beter weten in gewacht. Uiteindelijk de knoop doorgehakt om naar huis af te druipen. Nou ja, het nog droge pak aangehouden en even langs de Kabbelaarsbank kon nog wel. En gelukkig stond daar nog net anderhalf uur lang een knoop of 14 om de zure smaak weg te varen. Aan het eind, net voor een bui, zelfs 22 knopen volgens de meting. Volgens mij waren het er 25 of meer. Het was ogen dicht, billen samenknijpen, zeil dichttrekken en op goed geluk. Was wel even lachen. Daarna een hele dikke bui en geen wind meer gezien. Toch kunnen varen gelukkig.

Lekker hoor. Na lange tijd weer eens op de Kabbelaarsbank. Richting de oester/mossel kwekerij is het mooi vlak en konden we leuk varen. Gezellig met MArco en Edwin allemaal op een vergelijkbaar setje. 

Good fun! Marco, goede run!!

begonnen met de FF99/ZSLM37, maar toen de wind wat inkakte toch maar de 125 gepakt. geen grootse snelheden, wel lekker gevaren

lekkere dag gevaren samen met Peter. Eerst naar Herkingen, geen wind. Dus doorgereden naar KB.

Eerste echt winddag met de RRD 108. Super board. Groot verschil met de Xfire 98 V5. Board blijft vlakker op het water en gaat makkelijker over de chop.Dat hij wat breder is dan mijn oude 98 is op het water bijna niet te merken.

Het was erg vlagerig. Leek wel de Oolderplas. alleen hielden de windvelden wat langer aan. Wel fijn om eens met hardere wind weer het water op te gaan. Het was lang geleden om nog eens met lucien te varen. Gezellig. Zijn nieuwe board beviel hem goed.

Wind tussen de buien door. Wennen aan de kou

....als een koude herfstdag met afnemende wind...underpowered...het weer nodigde niet uit om om te tuigen.....

Lekker dagje

SURFCENTER