gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Gerlof Hansma35.01
2Pieter Hamstra34.23
3Edwin Harteveld34.17
4Bert Bodde32.89
5Nico Wierstra32.73
6Jelmer Vries32.42
7Hans Prins32.35
8Ingolf van Oostveen31.69
9Anne Fahner31.52
10Jorrit Bonnema30.77
11Peter de Zee30.68
12Roel Beukema30.48
13Arian de Visser30.11
14René Bijmolt29.48
15Tiete de Jong28.14
16Tjeerd Van Der Velde27.16
17Karel Abel26.27
18Ite Buist25.43
19Guido Veldkamp24.95
20Ite Buist24.58
21Arie van der Spek19.18

Weer een prachtige dag. genoeg wind voor de 7.0 op 58. Benieuwd waar Bonnema nog mee van het water komt, die leek onvermoeibaar vandaag!

lekker!

 10 2018; Prima surfdag met vele bekenden. Meer zout in het meer!

Leuk middagje op lauwersmeer, met net voldoende wind voor dit setje. Was wel vlagen zoeken en wat geluk hebben. 1 leuke run.

Eindelijke eens een goede sessie kunnen neerzetten. Nieuw vinnetje eronder van 35cm ipv 37. Boardje ligt veel rustiger op het water nu.

Wat probelemen met uploaden. Snelste run werd door gps speedsurfing niet gepakt. Het bestand in GpsResults gedaan en toen onaangepast geexporteerd en voila! Hij deed het. 

Had een alpha van 42 op het scherm maar die is helaas niet geregisteerd op 1 of andere manier. 33 is dan gelijk ook wel weer heel laag...

Wel een PR gepakt vandaag op de Nautische mijl. 

 

Top dag!

Mooie surfdag op het Lauwersmeer. Begonnen met de JP freestylewave maar daarvoor was de wind iets te variabel, met de F2 ride ging het beter.

Geniale middag met fantastische omstandigheden ... Weer wat bekertjes gescoord  

 

Enige smetje op deze middag .... geen stroopwafels.

Voor het eerst op het Lauwersmeer gevaren. Mooie spot met west!

Mooi dagje op het Lauwersmeer, kon in het begin de snelheid niet echt vinden, 1 runnetje wat redelijk was, later mijn runnen bij de dijk gezet en toen ging het een stuk beter, na de pauze de ff122 nog gepakt en daar run 2 en 5 meegemaakt, al met al weer een top dagje.

Wow wat een dag. Super windrichting wind waterstand weer etc.

Was bang voor wier en ondiepten en daarom de wiervin eronder ipv speedfin. Liep lekker heeft waarschijnlijk wel wat eindsnelheid gekost maar vaarde vreemd genoeg wel heel relaxed ook op top snelheid.

 

Veel kilometers kunnen maken :)

Eindelijk weer eens op Lauwersmeer!

Gezellig en mooie omgeving, en weer vele bekende gezichten gezien ;-)

Duurde even voor ik mn setje goed aan t lopen kreeg over de chop, uiteindelijk na 8 verschillende pogingen, was de oplossing, zeil iets boller. Met halve wind niet logisch, maar om de korte vlagen beter te benutten was dit het dus...

hopelijk binnenkort weer

 

Gerlof dank voor het lenen van je handdoek!

 

Weer met oude vertrouwde Pryde zeil met AL360 giek. Heb hier duidelijk een beter gevoel mee. Heerlijke sessie. Alles zat mee. 

Eerste run was direct de snelste. Was er eerder meer wind? Op het laatst nog een paar keer naar de  dijk gevaren net als Pieter aldoor deed maar telkens te weinig wind. Werkte niet voor mij. Hans, super hoe hard je vooruit gaat ineens. Rene en Hans beide PR. Gefeliciteerd.

TOP DAG!@ Na anderhalve maand niet het water te hebben gezien, was dit echt een feestje!!!! 

Enige smetje is dat het nieuwe Suunto horloge continue spikes geeft. Snelheden van 361 en 1014 km/u zijn niet echt reeel. Bij het uitlezen gaat het wel goed, maar op het water heb je geen idee wat je hebt gedaan. 

Een max van 72 KM komt wel door de controle maar is niet reeel.

Ik stond eerst veel te groot 7.8 later met de 7.0 ging het beter.

Toen ik het water op ging gingen de speedboys er af. Voor het eerste keer met deze combi gevaren ,wat ik vaker moet doen

Toen ik aan kwam gingen de speedboys van het water. Voor de eerste keer met deze combi gevaren , dit moet ik vaker doen

Eindelijk weer eens op Lauwersmeer!

Gezellig en mooie omgeving, en weer vele bekende gezichten gezien ;-)

Duurde even voor ik mn setje goed aan t lopen kreeg over de chop, uiteindelijk na 8 verschillende pogingen, was de oplossing, zeil iets boller. Met halve wind niet logisch, maar om de korte vlagen beter te benutten was dit het dus...

hopelijk binnenkort weer

 

Gerlof dank voor het lenen van je handdoek!

 

FINISH