gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rob Allersma29.81
2Fred Rozendaal29.28
3Pieter Rietveld27.03
4Bjorn Rozendaal26.95
5Christiaan van Gilst25.07
6Maurice Janssen23.81
7Ronald Haverkort23.77
8Marco Lambers23.39
9Maurice Janssen23.11
10Stephan Nöthen22.53
11Dieter Heinemann21.8
12Nicole Skodda20.52

Lichtweersessie met de 7.8 ( had eigenlijk de 8.4 moeten zijn ).Ook met deze wind moet heyt zei er iets meer loose op, was nu te weinig.Lekker zonnetje erbij en goede temperaturen.

Back @homespot! Voelde nog wel de vakantie in mijn lichaam en dat vlagen zoeken en vangen was ook niet erg relaxed, maar ik heb weer gevaren!

wat een lekker temperatuurtje zeg! kom maar op met het voorjaar. lekker even wezen cruisen. erg matige wind, maar nog even lekker kunnen planeren.

Er moest toch echt even gevaren worden met zo'n lekker weertje. Mijn rug zei don't go, dus maar even wat korte rakjes gemaakt en lekker chill varen :-). Even met de 8.6, tja de 7.8 was uit al uit de trailer...rara door wie.

Lekker weer gevaren na 3 maanden tijd. Was een lekker weertje! De temperatuur gaat weer de goede kant op.

Op zich fijn om weer op de plank te staan en genoten van het zonnetje, maar het was geen beste sessie. Snelheden vallen tegen en werd niet zo vrolijk van de fluitende vin.

Eindelijk weer een tow dagje. Was een gokje maar gelukkig goed gegokt. Op naar de volgende......

Eerste keer met de RB 2017 8.6. Nog een beetje zoeken naar de juiste settngs.

Eerst keer op RB 2017 8.6. Flunke klotsbak op horst.

Heerlijke zonnige dag.

Endlich mal sonnig und warm!!!!!

Natürlich war der Wind wegen der Richtung bescheiden und Kraft- und Konditionsmässig geht gar nix - aber alles egal: Es war Klasse!!!!

Wat een dag! Op weg naar strandhorst, lekker weertje. Hopen op voldoende wind. Bij het open maken van de kar springt onze kat eruit! Paniek. 150 km van huis...stress. Kat bij een duitse surfkerel onder de motorkap vandaan gehaald. Kat aan de spanband in de auto, ramen op een kier, bak water er bij. Weer focussen op het surfen. Eerste keer dit jaar na de knie operatie. Spannend.

9.6 erop en gaan! Raar weer en korte vlagen. Af en toe stuiter golven. dan weer stil vallen. niet ideaal voor een eerste keer.

Lekker weer gevaren na 3 maanden tijd. Was een lekker weertje! De temperatuur gaat weer de goede kant op.

GUNSAILS