gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Halewijn Vermeulen35.36
2Wouter van Hilst34.64
3Gauke de Vries34.05
4Marcel Braas33.95
5Marco Bakker33.01
6Wouter van Hilst32.98
7Rene Mienis32.42
8Iwan van Staveren31.93
9Henk de Geus30.34

Gekozen voor de M2 6,1 ivm de harde wind, ik was al weer vergeten dat het echt een lekker zeil is. Mijn Falcon 90 stond te koop maar met de SLX er onder heb ik opeens een nieuw board en niet meer te koop. Ik heb 40 keer dezelfde route gevaren en 1 keer een super run, dus groot deel geluk hebben.  Het was erg gezellig met een aardig grote groep idoten die met dit weer........

liep niet lekker, maar was heerlijk buiten spelen !

Ik was vroeg bij het Amstelmeer vandaag omdat ik in de aanloop naar de hardere wind heel graag de Finish Fast 35 wilde proberen onder m'n 114 met 7.0. Soms heb je dat, dan staat alles in één keer goed. Dat was vandaag dus en dan piek je in je eerste run meteen een max van bijna 70. Uiteraard was de wind enorm vlagerig dus de runs zitten niet zo dicht bij elkaar. Maar de potentie die ik voelde met deze combi is meesterlijk. Daarmee was mijn dag al goed. Later bleek dat het met kleiner spul ook niet beter werd.

Toch nog een paar rondjes met 98l/6.3/31cm gedaan, maar het werd niet meer beter. M'n linkerarm was ook op. Tijdens deze sessie had Haal de vlaag van de dag en die ging met een rechte streep dik over de 70 over de chop. Heel gaaf!

Zeer vlagerige wind. Wel lekker om weer ff gevaren te hebben.

Jawel, eindelijk weer een keertje lekker gevaren. Mede omdat ik wss de vlaag vd dag te pakken had. Lekker hoor. Goede gevoel is weer terug. Vasthouden voor 2018! 

Heel netjes van Wout om bijna dezelfde snelheid te halen met zijn 114l 7.0 als ik met mijn 90l 6.2. Repect gozer! Je hebt het goed voor elkaar!

 

 

Een andere uithoek van het meer opgezocht, namelijk nabij de Haukes gevaren. Het leek hier ogenschijnlijk goed te zijn, maar korte runs en mega vlagerige wind eindigend in de golven was niet bevorderlijk voor het gemiddelde. Wel voor de 2e keer de 6.3 kunnen varen en verschillende settings geprobeerd. Ben er nu wel uit. Eigenbouw vinnetje deed het ook goed met de north 6.3

Op de voorlaatste dag van het jaar toch nog weer wind.
Samen met Rene en Sidney nog even het water op.

Wind zat niet helemaal goed voor deze sessie.
Wel nog even een frisse neus gehaald!

GUNSAILS