gps-speedsurfing

Detail information event

Event nameKSC 2018 (Kabbelaars Speed Challenge
Start DateSunday, April 1, 2018
End DateWednesday, October 31, 2018
Event contactinfoWillem van Klink
Event sponsorvacant
CountryNetherlands

Event description and NOR

KSC 2018 (Kabbelaars Speed Challenge)

Graag nodigen wij je uit om, op één van de beste en mooiste windsurfspots in Nederland, mee te doen aan de Kabbelaars Speed Challenge. De Kabbelaarsbank staat bekend als een surfspot met een keiharde windgarantie en een ware uitdaging om in de chop van het prachtige Grevelingenmeer een hoge GPS snelheid neer te kunnen zetten . Gedurende het jaar binnen de periode 1 april t/m 31 oktober kan iedereen meedoen aan deze virtuele wedstrijd door simpelweg zijn/haar GPS sessie te posten op GPS-Speedsurfing.com. De enige voorwaarde daarbij is de eventregistratie.

 

KSC 2018 – Notice of Race (NOR)

Dit event is bedoeld voor iedereen die vanaf Kabbelaarsbank start en surft op het Grevelingenmeer in de denkbeeldige driehoek de kom Kabbelaarsbank, het Dolfijntje/het Koepeltje (zuidkant Brouwersdam) en de eerste strekdam voor Den Osse.

Het is een virtueel event; meld je aan voor dit evenement via “events” op GPS-speedsurfing.com. Aan het eind van het seizoen worden de winnaars bekend gemaakt.

Hier in het kort een paar regels:

• Deelname aan dit virtuele evenement is geheel voor eigen risico. De organisatie is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor eventuele schade of gevolgen van deelname.

• De standaardregels van www.gps-speedsurfing.com zijn van toepassing

• Posten van GPS sessies gaat via https://www.gps-speedsurfing.com/ Bij het posten selecteer je als spot "Grevelingenmeer - Kabbelaarsbank" en tevens het event "KSC 2018 (Kabbelaars Speed Challenge)".

• Aanmelden voor het event kan door je éénmalig te registreren op www.gps-speedsurfing.com. Selecteer eerst "Mijn GPS/Mijn items/Mijn evenementen". Kies daarna uit de lijst met beschikbare evenementen het "KSC 2018 (Kabbelaars Speed Challenge) event" door op de knop "+" te klikken. Scroll daarna naar beneden op de pagina en klik op de knop "toevoegen".

• Sessies worden gevaren met start vanaf de kom Kabbelaarsbank op het Grevelingenmeer in de denkbeeldige driehoek “kom Kabbelaarsbank, het Dolfijntje/het Koepeltje (zuidkant Brouwersdam) en de eerste strekdam voor Den Osse”, met windsurfmateriaal en op vloeibaar water.

• Alle door GPS-Speedsurfing goedgekeurde GPS-en zijn toegestaan, voorkeur is een Doppler device

• Posten van je sessie moet gebeuren binnen 7 dagen na het surfen

• Tracks moeten worden bewaard! De organisatie van dit evenement is gerechtigd om tracks op te vragen en te controleren, en bepaalt of een sessie reglementair is en in de eindranking wordt opgenomen. Iedere deelnemer die onder vermelding van het evenement post op gps-speedsurfing.com kan worden opgenomen in de event ranglijst.

• Het event start op 1 april 2018 en loopt tot en met 31 oktober 2018. Sessies voor of na deze datum worden niet in de einduitslag opgenomen.

• Je kunt punten verdienen in 5 disciplines:

Max snelheid (2sec)

Gem. snelheid (5x10sec)

Nautische Mijl

Alpha500

Uur

De snelste in de ranking per discipline krijgt 1 punt per onderdeel, de volgende 2 punten, etc. Bij meerdere gevaren sessies geldt alleen het beste resultaat per discipline. Bij geen score (DNS) geldt een max punten van aantal deelnemers+1.

Het allround klassement (zgn evaluated speedranking) bepaald uiteindelijk de beste speedsurfer van de Kabbelaarsbank van het onderhavige surfseizoen.

Er wordt nog gezocht naar een eventsponsor voor de prijzen, maar in ieder geval rest de eeuwige roem.....

Event update messages

-