gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Raymond Wortel34.99
2Ron Koldeweid34.77
3Wouter van Hilst34.53
4Remco Heida 33.01

De wind was thuis hellemaal weg, toch nog besloten om naar het kuitje te gaan. en daar bleek voldoende wind te staan voor de 6,2. die wou ik testen met de nolimitz RDM 430 mast. de set voelt een heel stuk softer  en rustiger aan dan met de sdm. hellaas ging het regen en vertrouwde ik het niet om op het water te blijven vanwege drijgent weer met onweer. toch nog lekker kunnen varen.

Ik was iets aan de late kant vanavond. Raymond, Remco en Ron stonden al op het water. Warm water, wind die iets wat afnemend was en later regen en dreigende onweer. De sessie was kort maar lekker. 

Met dreiging van onweer in de lucht varen is voor mij hetzelfde als een hoge berg beklimmen. Op een hoge berg zie ik mijzelf naar beneden donderen, met dreiging van onweer zie ik de bliksem in mijn mast slaan. Na een paar rakjes vond ik het mooi geweest en ging samen met Remco als een speer naar de kant (snelste run). Raymond, bedankt nog voor het lenen van je 7.0, de 5.6 was echt niet gelukt lolol (mijn 7.0 lag nog in Haarlem...) 

Started around 13.00 at my second homespot HRD, NO wind :(

Together with Ron I travelled to the Amstelmeer and had a quick dinner before tide was low enough.

Arrived around 18.30 and water level was already fine.

Rigged 7.0 and took the 106, had a nice session and stopped when the guys where flashing their car lights, thunderstorm on it's way....

SURFCENTER