Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Alwin Visker33.44
2Bert Bodde31.41
3Alex Heikens29.85
4Frans Werkman27.88
5Jeroen Bonninga27.05


Jammer, verkeerde zeilkeuze. Gestart aan lager wal bij Hinrichs met 18 tot 22 knp op de windmeter. Opgekruist naar bovenkant meer. Terplekke nam de wind nog iets verder toe waardoor ik niet veel meer kon met de set. Desperate pogingen om de trim nog wat aan te passen brachten me niet veel verder. Intussen ver bij de auto vandaan had ik kleiner materiaal nodig. Uiteindelijk besloten om ipv te kiezen voor downwind overpowerde acrobatiek, in looppas terug te gaan om de auto te halen. 

Gemiste kans om m'n nieuwe GPS-6 30 uit te proberen i.c.m. 6.4

Lekker gevaren.

Met Alex begonnen en Bert, Frans en Jeroen kwamen daar nog bij. Wind nam later toe maar was erg moeilijk om te zetten in een goede run. Veel losse flodders er tussen gehad. Afgezien van het gezelschap een beetje spijt dat ik niet naar LM gegaan ben.

Opkruisen van af Hinrichs. Wind viel wat tegen eerst. Begon steeds beter door te komen. Ging heel lekker totdat een trapzekoordje brak. Game over. Jammer snelheden zaten goed in de lift, had Alwin zeker meer partij geboden. Verbaas me over de ervaring van Frans, mijn trapezekoordje niet..

P7