gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Wouter van Hilst33.01
2Hugo Hekkenberg32.49
3Henning ter Horst31.8
4Edgar Berger30.41
5Ewout Bajema30.18
6Georg Sluiter29.52
7Kirsten Baas25.19

Lastige chop doordat de richting precies noord was. Als je van de dijk af wilde moest je dwars over de golven. Dit was helaas beide kanten op. Op het laatst nog een hagelbui waarna de wind naar Noord Oost draaide. Ik vermoed dat er hierdoor meer vlak water kwam. Maar ik had helaas geen tijd meer om in de nieuwe richting te surfen.

Koude sessie op het Amstelmeer

Wat een heerlijk dagje, eindelijk weer eens lekker en redelijk wat kilometers gevaren met mattie. Wa weer gezellig op Amstelmeer met HJ, Edgar, Ewout en Georg :)

Het Amstelmeer had rare wind vanmiddag. Erg aan/uit. Eerst NNW, later meer NO en later zelfs compleet O. Precies toen wij aan de overkant van het lutje waren. Henkie en ik zijn uiteindelijk, toen de wind weer terug draaide, terug gedobberd met heel weinig wind.... Ik kon vandaag slechts één dikke run maken. Dat was m'n eerste precies voor het lutje langs. Het setje liep ondanks de wisselende wind lekker vandaag!

Wat een gezelligheid. Samen met mattie naar het Amstelmeer en daar stikte het van de bekenden. Bij aankomst was de wind wat aan het afnemen. De 7.8 was daarom een prima keus.

Optuigen in het zonnetje was lekker maar de 8 graden luchtemperatuur maakte het op het water frisjes. De wind was net even te noordelijk om achter de dammetjes vlak water te vinden.

KA