Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Twan Verseput 36.17
2Alwin Visker33.66
3Bert Bodde32.01
4Hans Prins31.79
5Jelmer Vries31.75
6Frans Werkman30.92
7Ingolf van Oostveen28.08
8René Bijmolt24.35
Session Times: visible when logged in and Premium member

Met 8.6 begonnen. Na een 1/2 uurtje snel omgetuigd naar 7.9. Deze bleek ook al snel te groot te zijn. Kon de runs moeilijk inzetten onder de vlagerige noordkant van het meer.

Twan trok ze gewoon midden over het meer. Durfde ik niet aan met overpowerde omstandigheden.

Op het eind nog even 7.1 en de nieuwe Finish 31 geprobeerd. Ik had geen energie meer in de armen. Maar de vin volede wel goed aan.

Vrees dat we het spotrecord kwijt zijn. Ligt de lat nog hoger!

Begonnen met de 7,8, dat vonden mijn armpjes niet zo fijn zo aan het begin van het seizoen (dit jaar nog maar een paar keer gevaren).

Snel omgetuigd naar 7,0 dit ging fantastisch. Aan het einde van de dag werd zelfs de 7,0 een beetje veel.

Hopen op meer van dit soort sessies!

Fijne dag op het Schild...had nog wel even door willen varen...

Sessie #4

De voorspellingen leken ideaal om voor het eerst de 114 onder de voeten te binden. Dat ging dus niet, of anders gezegd helemaal niet, zoals ik had gehoopt. Icm met de giga vlagen ( Twan had het zelfs over 30 knts ), slippende trapezekoorden en vooral het wennen aan het nieuwe board werd het geen succes story. Compleet gesloopt op de bank.

Op naar de volgende sessie.

Pittig middagje op Schild. Vlagerige en opbouwende wind. Gestart met 7.1 maar bleek direct al veel te groot. Daarna met 6.4 verder, geen indrukwekkende cijfers neer kunnen zetten vandaag, in tegenstelling tot Twan, die rücksichtslos z'n setje door de chop boorde aan lager wal, voor Boei 12 langs. Respect!!!  Redelijk grote opkomst vanmiddag met de stroopwafelteller op 3......

Top dagje op het schildmeer met veel gezelligheid! 

Avondsessie waarbij alle speedies zich klaar maakten voor vertrek. Harde vlagen en na tien minuten beide onderarmen compleet verzuurd. Trapezetouwtjes wat korter gezet maar wind liep er toen ook al snel uit. Af en toe een dobbersessie in de ondergaande zon, das ook mooi. Tja, harde vlagen niet kunnen benutten door pap in de armen maar minder wind was ook niet echt de oplossing voor speed..lastig hoor. Maar weer eens zien welk excuus ik de volgende keer ga gebruiken.

Zware omstandigheden waarbij midden op het meer ook nog de trapezlijn brak. Toen was ik snel door mijn energie heen.

GUNSAILS