gps-speedsurfing

Detail information event

Event nameWSCA Westeinder Speedking 2017
Start DateSunday, January 1, 2017
End DateSunday, December 31, 2017
Event contactinfoHugo Hekkenberg
Event sponsor247od.nl in samenwerking met de WSCA
CountryNetherlands

Event description and NOR

WSCA Westeinder Speedking 2017

Wegens het grote succes in 2016 gaan we het in 2017 nóg een keer doen, de WSCA Westeinder Speedking 2017. Ook dit jaar bestaat de wedstrijd weer uit twee onderdelen:

 1. Beste 2 seconden run
 2. Beste Alpha run

Dit jaar kan je in beide categorieën een mooie wisselbeker winnen. De beker wordt uitgereikt bij de nieuwjaarsborrel 2018 en wordt beschikbaar gesteld door 247od.nl.

GPS4ALL gebruiken? Kijk op http://www.wsca.nl/wedstrijden/speedkings

Spelregels

 1. Dit event is bedoeld voor iedereen die vanaf de WSCA gaat surfen op de Westeinder plassen.
 2. Het evenement staat open voor ALLE deelnemers, dus ook voor leden van andere verenigingen of individuele windsurfers! Met als restrictie dat je lid moet zijn van de WSCA om de beker(s) te kunnen winnen.
 3. Deelname aan dit virtuele evenement is geheel voor eigen risico
 4. De standaardregels van www.gps-speedsurfing.com zijn van toepassing.
 5. Je moet je sessie starten vanaf het surfeiland in Aalsmeer bij de WSCA
 6. Posten van GPS sessies gaat via www.gps-speedsurfing.com. Bij het posten selecteer je tevens het event: WSCA Westeinder Speedking 2017
 7. Alleen de door GPS-Speedsurfing goedgekeurde GPS-en voor de record ranking zijn toegestaan (Doppler device zoals de GT-11, GT-31, GW-52, GW-60)
 8. Posten van je sessie moet gebeuren binnen 5 dagen na het surfen
 9. Iedere deelnemer die onder vermelding van het evenement post op gps-speedsurfing.com wordt opgenomen in de event ranglijst. Wil je echter in aanmerking komen voor de wisselbeker dan dien je minimaal 3x een valide sessie voor dit evenement te posten. Deze 3 sessies moeten op drie verschillende dagen gevaren zijn.
 10. Competitie start op 1 januari 2017 en loopt tot en met 31 december 2017; De winnaars worden bekend gemaakt op de nieuwjaarsborrel van de WSCA in 2018.
 11. Heb je geen GPS, dan kan je gebruik maken van de GPS4ALL. Voor een uitgebreide uitleg kan je terecht op http://www.wsca.nl/wedstrijden/speedkings 

Event update messages

-