Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johnny Tuijn32.72
2Bjorn Drogtrop31.12
3Wesley Deleye29.52
4Bert Kuiper28.26
5Marc Stedelaar27.2


Andere giek gebruikt en aan het rommelen met juiste afstelling van veel dingen ging niet echt lekker. Geen goede run neer kunnen zetten. Eindelijk alles beetje voor elkaar tijd om te werken nou ja volgende keer beter.

Na een slechte slaapdienst toch maar even gaan varen, want wind zou gaan afnemen. Ik heb even tijdelijk geen hardweerslalomboard, dus moest met de 107 gaan varen in combi met 7.0, dit was vaak wat aan de grote kant, met name het board, ook verder weinig vlak(ker) water kunnen vinden in combi met wind, dus gezien de omstandigheden zeker niet ontevreden

Lekker voor het werk. Nm uitgeest pr van 47.16 naar 50.64! Zie nu dat m'n pr op nm 50.12 was dus die ook iets verbetert.

Lekker om de dag te starten,rond 7u30 het water opgegaan en tot 9u gesurft om vervolgens om 9u30 te starten met werken.

Ging best wel lekker met de 99, ideaal board voor uitgeest. Als ik langer kon blijven had ik mss wel mijn PR uitgeest kunnen verbeteren.

 

Afterwork sessie. Van te voren van Ron al gehoord welk materiaal te gebruiken, dank.  Voor het eerst met de Sonntag 33. Met flinke gebruikssporen overgenomen. Nu gerestaureerd en goed bevallen. Verwacht ook wel goede resultaten in combi met 6.3 of de PD.  Later werd de wind nog een stuk minder.   Menigeen zat waarschijnlijkl al in een oranje outfit want druk was het niet.

De kerel met fietskar had de bodem van zijn Falcon 91 aan puin. Net onder de waterlijn een metalen paal geraakt. Heb hem gevraagd om het in ieder geval aan het waterschap door te geven. Het minste is toch wel dat er een boeitje  aan wordt gehangen.

GUNSAILS