Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Johnny Tuijn38.08
2Wesley Deleye36.47
3Rene Mienis35.47
4Bjorn Drogtrop34.19


Mooie regenachtige winderige middag, wind was alleen iets te haaks  en moest je af laten schieten in de chop wat niet mijn grootste hobby is  De 10 sec viel wat tegen en kwam ook door te weinig druk in mijn zeil doordat deze iets te klein was.

 Blijft een mooie ervaring vlak achter de dam te varen met de overspattende golven.

Na verloop van tijd kwam er nog 3  volbepakte KNRM boten op ons af op zoek naar een surfer in nood wegens een melding. Was echter loos alarm. 

 

topsessie, alleen konden we niet ruim langs de dam...

Ff met de W53 van leendert gevaren en board voelt precies hetzelfde aan met de iets grotere strike eronder. Hetzelfde maar ff wat groter. Toch ff 68 gehaald met de grotere broer...

Windrichting was haaks voor eerste dammetje, achterste dam was heel lastig om te komen gezien de hoeveelheid golfslag en chop, dus maar op eerste dammetje gebleven met hoop dat de wind westelijker zou worden, maar wind bleef helaas ZW,anders had 80+ er wel ingezeten,  wel lekker gevaren, na 2/3 uurtjes was ik kapot, mede door de temperatuur, wind begon toen al meer westelijker te worden maar kon ik echt niet meer , ben benieuwd of Wesley en Leendert toen nog sneller zijn gegaan

Bij gebrek aan een 6,3 toch maar even de gok genomen te gaan varen bij de dijk. 5,5 was ruim te klein voor mij om hard te gaan en de powerex is duidelijk te stijf in de top. Maar gezien de maat alsnog tevreden. Diverse keren de chop in af laten schieten waarvan ik dacht dat die koers het snelste was, maar achteraf was ik onder een minder ruime hoek dichter bij de dam sneller. Het zal wellicht wat sneller lijken als je in de chop terecht komt. Wel lekker omweer even op de w53 te staan. De laatste keer was op oud jaars dag. Kan niet wachten op m'n nieuwe 6,3 en 7,1. Ja het was ondanks de regen een leuke dag surfen. :)


Yes pr dag! Nieuwe vinnen geprobeerd, uiteindelijk liep de mxr asy 20 het beste.

Heej goed man Bjorn!!! Gefeliciteerd!

TRIBAL