gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Raymond Ijsselstein24.45
2Kees van Schaik23.51
3Rik van Burken23.16
4Piet van Atten22.27
5Hans van Breukelen22.08
6Jos Voormolen18.21
Tja, wel weer (heel) even geplaneerd na de regenbui en "de" windvlag, maar voor de rest was het weer net als de andere dagen van de week, gewoon niets aan. Behanlve de gezelligheid met de echte local freeks. Jongens tot de volgende keer. Volgens mij zag Jan ook nog ff free-stylen ??
Jammer, de voorspelde wind kwam weer niet doorzetten. Begonnen met de formula. Had ook de SX77 met 8.4 klaarliggen om rond 16.00/17.00 over te stappen aangezien de wind nam in de loop vd middag toe zou nemen en dat ook werkelijk deed! Net voor de bui de kant op gegaan om wat te drinken en daarna de slalomset te pakken.

Regen, goed wat wind, even omgekleed naar shortarm pakkie, eten, drinken en tegen het eind vd bui (wind was helaas al behoorlijk afgenomen) het water opgegaan met de slalomset. Welgeteld 4 rakken underpowered geplaneerd en toen was het op :-(.

Aan de kant nog tot 18.30 gewacht, wind nam wel weer iets in kracht toe (10 - 12kn) maar wilde niet doorzetten. Helaas dus alleen een formulasessie en geen slalom, hierdoor qua snelheid geen vergelijkbare sessie met de anderen :-(. Op naar huis en op naar de volgende sessie dan maar weer :-)
Liep niet echt lekker,moeilijk hoogte lopen.
Aan de kant was het weer als van ouds,gezellig en tips uit wisselen.
Wel geteld 1 runnetje. Veel te weinig wind voor een 7.5 en 106 liter, maarja heb nu wel de sx m nat gemaakt, we worden wel vriendjes denk  ik. Aan de kant was het weer gezellig onder de luifel.
Met verwachting van niks naar Horst vertrokken. Dus een meevaller, heb toch ca een uurtje kunnen varen en af en toe lekker kunnen planeren.
Verder gezellig op de kant, een aardig dagje

alweer lekker gesurft.
was op de kant weer errug gezellig.

mzzl
Bah, dobbersessie. Voor het eerst in 5 jaar dat ik niet heb kunnen planeren.
AVANTI