f Home - gps-speedsurfing
gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Hans Prins32.68
2Bert Bodde32.2
3Ingolf van Oostveen31.17
4Sven Hulst30.22
5Stijn Beks29.24
6Henk Vos28.56
7Edwin Buruma24.86

Lastig dagje: basis van 15 met vlagen van 35.... kreeg de snelheid op 1 run na er niet uit. Tijdens de 2de snelle run vloog het board de lucht in en was het even happen naar lucht... de eerste echte crash in 6 jaar. Gelukkig niets kapot! Zal morgen denk ik wel wat stram zijn hier en daar. 

Was weer gezellig druk! 
Henk: sterkte met de ribben! 

Wat een ropperige middag! 7.0 veel te groot. Dan maar terug naar 5.7. Een tussenmaatje is er helaas nog niet. 
bij varen op "Chicken Bay" horen ook "Chicken" cijfers. 
De gezelligheid was er niet minder om. 
Henk. Sterkte met je rib. 

suunto begint op te raken ......mist weer wat punten blijkbaar waardoor de avg weer onderuitgaat.Basis en vlagen lagen enorm uitelkaar waardoor ik het best lastig vondt vandaag.op het laatst mog maar even een Dirkje gedaan en dat vonden de ribbetjes niet ok.pracht opkomst vanmiddag en rest mij een aantal te bedanken .....Bedankt toppers

Eindelijk genoeg wind voor de 7,1. Volgens mijn gevoel moet ik daarmee mijn pr's kunnen verbreken maar dat was niet vandaag. Niet door gebrek aan max wind.... Het waren hele lastige mokervlagen met daarin ook nog kleinere mokertjes die hun best deden een mooi katapult te veroorzaken. Gelukkig alles onder controle gehouden (maar net...) en 1 hele mooie vlaag op de speedstrip kunnen pakken. Op het laatst samen met bert duitse runs gevaren, omdat de armpjes op waren maar de wind nog heel mooi was (de wind was wat liever op het eind). Voor het onweer van het water afgegaan.

mijn eerste sessie post

Kon niet veel worden met de mokerslagen.... Helaas.

Niet het beste moment om materiaal te testen toch de eerste run direct over de 61. Board fladderde en vloog, op deze manier nog nooit ervaren.  72,5 cm breed board en 36 vin was echt te groot. Na waarschuwing Ingolf in de safe mode gaan varen, was ik al van plan maar de verleiding was ff te groot. De harde vlagen waren overigens  zeer vermoeiend en heb uit voorzorg vanwege de grote vin menig potentieel snelle run laten lopen. Alles heel houden was het devies. Board lijkt sneller los te komen dan het vorige maar vlagen van 30+ knopen maken de beoordeling wat lastig. Al met al prima eerste ervaring waarbij ook het zeil heel goed voelde. Samen met Hansie Hansie en Sven toch nog een tijd vol gehouden. 

Kon niet veel worden met de mokerslagen.... Helaas.

TRIBAL