gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Halewijn Vermeulen34.32

Vandaag met Wout weer eens naar de HRD geweest. Mooie spot om er te zijn, geen mooie spot om er te komen. Met de auto naar de locotie, spullen op de dijk, onbeheerd achter laten, met de auto trug naar Trintelhaven. Auto parkeren. Fiewts eruit en met de fiets terug naar de locatie. Daar de spullen over de dijk richting de waterkant. Dat vier keer ivm de hoeveelheid gear.

De wind leek op de dijk tuurlijk harder dan op het water, maar stiekem viel hij toch wel een beetje tegen. Wat mee viel was het weer. We hadden gewoon zon! Samen met Wout gekeken wat we op gingen tuigen. Wout had zijn 89l en 114l Falcon gevechtsklaar liggen en ik mijn 90l en mijn 98l XFIRE. Achteraf had ik ook gewoon mijn 114l moeten pakken. Met mijn 98l kreeg ik het niet voor elkaar. Ik leek ook wel weinig druk in mijn 7.0 zeil te hebben. Na deze wat minder downhaul te geven liep hij wel beter. Ook mijn giek was naar beneden geschoven, dat hielp ook niet echt. Ik had op mijn GW60 een run van 64.96 en een max van 67.58, maar deze zie ik helaas niet terug op de Gyro. Raar maar waar. Wel lekker gesurft. Je moet even weten waar de ondieptes liggen en de keien, maar dan is het ook wel een fijne spot als de omstandigheden goed zijn. Dat was gisteren niet optimaal, maar met mijn maatje was het een fijne dag.

Thanx Wout dat ik je 114l mocht lenen, dat maakte mijn dag!

Tja en toen weer hetzelfde als op de terugweg. Vier keer met je spullen naar de vangrail slepen. Vier keer over de dijk. Met de fiets met tegenwind naar de auto, fiets in de auto. Met de auto naar je spuillen, inladen en wegwezen. Pfff, lekker daggie hoor, maar ben wel kapot hahaha.

 

AVANTI