gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Dirk Jan Knol31.56
2Pieter Hamstra31.34
3Anne Fahner30.29
4Gerlof Hansma30.17
5Bram Kloosterman29.98
6Oane Kingma29.09
7Frank Heinen27.69
8Tom Venema27.09
9Frank Heinen14.96

Leuk middagje, wind nam geleidelijk wat meer toe, in het begin was het niet veel. De laatste 2 sessies loopt de set niet geweldig, het wil niet accelereren en voelt wat lomp aan. Geen idee wat er aan de hand is.

Lekkere middag met Pieter en Gerlof. Net genoeg wind maar net niet genoeg achter de dammetjes.

Een super dagje, en niet verwacht, in het begin was het nog wat schrapen met de wind heb zelfs een paar keer overwogen om om te tuigen naar de 9,4 maar gelukkig niet gedaan, later bij de dammetjes mooi gevaren het Board liep super.

Iets meer wind dan verwacht, ruim voldoende voor de eerste ervaring met mijn nieuwe zeiltje. Na een uurtje slaom vin er onder en de 7.2 er op (aparte posting)

Iets meer wind dan verwacht, ruim voldoende voor de eerste ervaring met mijn nieuwe zeiltjes. Gestart met foil, na een uurtje slalom vin er onder en de 7.2 er op

lekker even  .. Volgens mij was de meeste wind al eerder.. maar op het meer was het nog wel te doen.

Lekker surf weer.
De 8,4 was een goede keuze vandaag.

Good fun day today sailing with my nephew! He borrowed my old kit and I was curious to see how that would go, but he made it look like it was his own kit. Just awesome! Also good to catch up with Dirk-Jan who joined us today for a quick sail (literally).

  Mooie avond sessie  op het lauwers meer, Pieter en Gerlof net gemist op het water. Anne kwam ik nog net tegen toen ik op het water ging.  Eerste paar runs  dacht ik  het waaidt  nog redelijk door,  jammer genoeg op dat moment de setting niet helemaal goed staan  Op het water kwam ik al snel  Oanne K tegen en Frank H  eerst even achter de dammetjes gevaren, maar daar zaten te veel windgaten  na 35 km terug naar de kant.  even watt eten en daarna nog even het water op met Bram kloosterman en Oane. Het was  9:00 uur toen we van het water kwamen, leuke dag en heerlijke temperatuur. snelheden waren uiteindelijk ook ok,   Ik hoorde van Anne wat Pieter had , dus heb er wel even mijn best voor moeten doen, 

Lekkere middag met Pieter en Gerlof. Net genoeg wind maar net niet genoeg achter de dammetjes.

Lekkere middag met Pieter en Gerlof. Net genoeg wind maar net niet genoeg achter de dammetjes.

P7