Gps-speedsurfing
Dagresultaten
 
1Jacques van der Hout82,6
2Sander van Huizen80,81
3Twan Verseput 80,26
4Willem Jan Heutink78,84
5Leon Dirks78,53
6Johan Huitema77,98
7Hans Kreisel77,89
8Michel Meijer77,85
9Wouter Liedenbaum76,39
10Gerard Verbree74,46
11Robert Seinen73,99
12Paul Van De Perre72,57
13Frank Baksteen72,16
14Arnold Schreurs70,76
15Theo Haarsma66,58
Sessie tijden tabel: zichtbaar indien ingelogd en Premium member

lekker ochtendje zo!! Weer een paar PR's er bij!!!

Theo en Nol ook, dus lekker presteren daar weer in de badkuip

 

235graden op HvH

Ik ben waarschijnlijk de traagste van het stel vandaag, maar wel de meest blije want na afgelopen maandag was het weer PR-dag. Voor het eerst over de 70, display 71.24. Terwijl ik alles fout deed, zoals te groot board, verkeerde mast mee en te veel outhaul. Dankzij Gerard kon ik toch varen. Heel erg bedankt voor het lenen van je mast. Daardoor kon ik over de 70 pieken, anders had ik naar huis moeten gaan. Held!

Lekker hoor......

Rond 9.30 met Frank begonnen met de Isonic 49 en de 5,6. De wind was net aan. Toen het beter begon te waaien terug gegaan en over naar de missile en 5,0 maar had toch beter weer de 5,6 moeten varen.

Was een mooie dag!

Had no time today but couldn't resist it when i saw that the conditions where better then i expected today. So went quickly to Ouddorp, did 8 runs and within an hour i had to leave again. Nice to have an additional 80 avg session.

Heerlijke sessie! Zo mogen er meer komen dit jaar :)

Nagenoeg iedere run 75+ avg. Helaas was de wind te vlagerig om nog sneller te gaan. Nu zat iedere keer halverwege de baan een flinke winddip. Het was dus geluk hebben. Maar wat klaag ik.. 2e snelste sessie ooit.

Great day at Ouddorp!

 

Aart, I win Game On!

Sessie 7: Met Twan naar Ouddorp haven op expeditie. De richting was goed, eerste vlaag ook goed voor 5.2, daarna werd de wind toch weer een beetje laf.. :-) Leuke dag met veel speedies op het water. Ik zal Aeolus nogmaals hierover aanspreken in april...!

Vandaag een 5,7 Venom van Martin kunnen helaas zonder de juiste mast. Maakt nog al een verschil bij de 2018 reeks of je SDM of RDM neemt. Had dan ook niet de drive waar ik op hoopte. Desondanks is het hier mooi varen en zeker geen slechte sessie. had alleen een paar kmh harder gekund. Les voor de volgende keer.

Wederom een top dag op Ouddorp. 4de 80 gemiddeld op rij !

Arrived way to late after work so only could make one nice run before the wind dropped. But a 80+ run a day keeps the headache away ;)

Good session today. Not extreem windy but good fun to be out on the water again. 

Bij aankomst niks aan de hand, maar tijdens het lopen naar de spot voel ik mijzelf compleet inkakken, werdt in 1 klap echt dik verkouden, en bij het ademen deed het gewoon pijn bij/onder de ribben. 

Helaas de dag begonnen met veel te weinig downhaul op het zeil, later toen ik er ruim een cm meer op had gedaan liep het stukken beter, maar de wind liet het toen wat afweten. Voor het eerst in 5 jaar weer eens op een 43 cm speedboard gestaan, was wel ff wennen, maar smaakt weer naar meer, en dan gaan de snelheden ook zeker wel weer de lucht in.

NEILPRYDE