gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Tim Joosten31.23
2Raymond Wortel31.22
3Edwin Littooij30.97
4Raymond Wortel30.76
5Stijn Pontfoort30
6Peter de Zee28.89
7Jorrit Bonnema28.89
8Tristan Tjerks28.47
9Arnold Schreurs25.8
10Mark Dingerdis24.98
11Quinten Joosten19.6

De wind was eigelijk niet hard genoeg voor de 7m2. Hierdoor moest ik verplicht midden op het meer in de klotsbak varen. Ik had beter de 7,8m2 kunnen pakken en in het vlakkere water kunnen gaan varen. Wat plezier betreft was het een prima sessie zo in de heftige chop. De belevenis van snelheid is in de chop heftiger.

Stuiteren over de chop, het ging wel aadig, druk op het lutje! Gezellig!

Nice session, with not enough downhaul in the beginning, giving me some nice airtime...

Zeiltje opgehaald vandaag bij het amstelmeer, Zit meer power in dan de 2013. Beetje spelen met de giekhoogte en kleine dingetjes... Volgende keer op lauwers maar eens echt gas geven! 

Thx Peter voor de rit! :)

Heerlijke middag op Amstelmeer. Lekker heen en weer cruisen. Tof ook Joep weer eens op de plank te zien. Zag er soepel uit!! 

De SLX werkt perfect hier. Je kunt er echt goed upwind mee, wat altijd handig is op naar de overkant te komen. Topspeed best ok, want het was lastig een vlak stukje te vinden

Phoe!
New board does it also, run 60km/h avg :)

Started with the new 130 and in high(er) wind the board is very nice! 5th run in front of the beach! Wind picked up and I decided I wanted to give the Falcon 106 a go.

To bad the wind wasn't perfect for the 106...

But the 130 is NICE!!

First session with th 106 :)

Not enough wind to get a decent feeling...

Heerlijke dag! Set Begon steeds beter te lopen... Al met al de kilometers weer gemaakt...

Een dagje Noord Holland. Omdat de twingo toch niet al te groot blijkt voor 2 surfsets thuis gekozen om alleen met 7.0 te gaan. In het begin wel redelijk licht maar leuk varen. Later was er wel genoeg wind maar bovenin was het voor 7.0 toch wat te vlagerig om de snelheid hoog te houden. De 37 lijkt wel erg los in de vinbase te zitten en was eigenlijk een maatje te groot.

Enige minpuntje was de aanvaring met een een vislijn die op het wateroppervlak was gespannen. Kwam vol gas aan voor de gijp toen ik met het hele spul voorover ging, gelukkig geen schade.

Was een lekker dagje... nog ff de Blast geprobeerd en meteen de 38,03.

Was een top dag!

After bringin my JP54 to a place where it would get the TLC it deserves I was close to this spot and just had to try

Sore muscles from a demolition derby at my parents livinroomfloor yesterday didn't help with the chop and distance, but still had a great afternoon!

Thanx RaymondW for the spot info, much appreciated!

Wat een mooie middag. Vlagerig als altijd bij ZW en ik moest echt weer even de set tunen op amstelmeer.. Bleef lang hangen op 55 maar met de SLP eronder en wat tuning acties, liep het uiteindelijk weer lekker als vanouds. Mooie dag. 

Wel lastig voor de fotograaf want voor het strand was het wel errug choppy!

Was een lekker dagje... nog ff de Blast geprobeerd en meteen de 38,03.

Was een top dag!

STARBOARD