gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Luc Salomons35.19
2Martin van Meurs34.7
3Edwin Roestenburg34.07
4Onno Pierik32.92
5Gijs van Driel32.79
6Rene Stoel31.71
7Frans van Raaijen31.65
8René van der Weijde30.82
9William Stoel30.49
10Ton Nipshagen30.12
11John Overmeer29.82
12Marco Lambers28.64
13Herold Goorman28.55
14Stef Muizelaar28.17

Heerlijke temperaturen en erg vlagerige wind met 'alles of niets"

Heerlijk middagje

Little too small for this wind.

eerste keer met de 107, zo he.. wat een lekker boardje.. ik zat op de verkeerde plek, midden tussen de jet ski's en speedboten.. iets wat hoge golven, maar wel even lekker kunnen varen en gijpen.

Fantastische dag

Look mum, I'm flying! 8.6 bleek in een van de runs net wat te groot, een dikke tailwalk en BAM! Gelukkig zelf niets in dit lage water. Maar materiaalschade was er genoeg:

- twee laten van de evo 8 8.6;

- giekkop van de X9 180-230;

- hurricane 30 weed2;

- NP trapeze

Oef weer lekker de sloopkogel uitgehangen. Wat een perfecte dag met zon en wind, had graag nog even doorgegaan!

Geweldig mooi weer en de Patrik 110  in het midden van de middag getest. Heerlijk boardje hoeewel ik de Fanatic die ik even kon testen van Hans Kleingeld persoonlijk fijner vind. Voor een board van deze breedte vind ik het aanplaneren niet zoals het zou kunnen zijn. Het gijpen daarentegen is echt een genot met dit board.

14:30 uur op het water, net toen de vlagen een paar knoopjes omlaag gingen. Een heerlijke middag, uiteraard in zomertenue. 

 

lekker gesurft ivm lage water aan overkant  weed fin gemonteerd

 

lekker gevaren in zonnetje te kleine plank kreeg hem niet in de versnelling zal de echte mannen eens vragen hoe dat moet 

Superdag, 25+ graden zon en een lekker briesje. Beter dan dit gaat het niet worden.

De windrichting was mooi om naar Elburg te cruisen. Dat heb ik dus ook gedaan, erg leuk. De overgang van vaargeul naar ondiepte is daar verraderlijk. Binnen een meter van 20 cm naar 2 meter. Ik kwam dus iets te ver in de ondiepte en crashte daardoor. De vin iets beschadigd, verder niets.

Daarna nog even richting Bad Hoophuizen. Het idee was om veel verder richting Harderwijk te gaan. Echter was op dat moment de wind te wisselend. Soms 10 a 15 minuten perfect volgepowered tot in het water wachten op wind of net aan planeren. Dan duurt terugkruisen me veel te lang.

Via een runnetje achter een dam langs weer heen en weer kruisen voor het strand van Uli's surfschool. Achter de dam vond ik 3x niets. Veel te druk en de rakken veel te kort. Om dan hoog genoeg te komen voor een run moet je afstappen en je zeil draaien. Dat ga ik dus niet doen, alleen als de wind te weinig is en je toch al weet dat je na een gijp stil valt wil ik er over nadenken.

Vanavond de vin even herstellen. Door de beschadiging bleef er steeds wier achter de tip hangen bij het starten na een winddip.

Dikke overal spierpijn na een redelijk lange 2e sessie dit jaar. Lekker!!

en dat is 3 in 1 weekend

 maar deze sessie was wel de lekkerste, en de gezelligste van dit weekend.

CU

Fantastische dag

KA