Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Dennis De Pauw42.17
2Twan Verseput 41.87
3Vincent Valkenaers41.7
4Luc Salomons41.07
5Gerlof Hansma40.57
6Marco Bos39.49
7Anne Evert van der Veen37.67
8Anne Fahner37.37
9Paul Van De Perre36.57
Session Times: visible when logged in and Premium member

Topdagje op Poepegat. Haakse baan, had moeite om halve wind genoeg snelheid op te bouwen om de run in zetten. Ging eind van de sessie beter. Wad blijft mooi!

Na de topdag van gisteren, vandaag dikke pech! Al bij de 1e run upwind werd ik gegrepen door twee enorme golven en klapte voorover en brak de base van de mast, ook is de nieuwe giek beschadigd aan het kopstuk. Erg jammer, want deze mast was perfect voor de 6,3. Toen teruggezwommen, dat kostte mij een dik half uur, toen weer helemaal terugfietsen naar de auto, om de reserve mast op te halen. Was aardig door mijn energie heen. 6.3 stond er op de reserve mast niet zo mooi op, te vlak onderin en had daardoor wat gebrek aan power. Op de haakse baan kreeg ik het er niet uit, heb de runs achterop neergezet, maar meestal waaide het daar niet hard genoeg door.

Heerlijke sessie op Poepegat! Mooi tussen de zeehondjes doorvaren.

Leuke middag op het wad. 1e keer op het befaamde Poepegat. Altijd lekker om 80max op 2sec hebben met een mooie 78+ run. DIt was pas aan het einde van de sessie. De combi FF50, Warp6,2 en symetrische Hotrod 23 cm deed het goed. Een paar knoopjes erbij en een iets ruimere baan hadden echt mooie dingen kunnen opleveren, maar dit was ook al helemaal prima!

Took a while to find my trim, allways a bit of a struggle with my knee with left foot front but in the end felt balanced and fast again! Good fun with the belgium guys and other local shit hole gang!

not realy my day i think a lot of tuning on my 7.0 but could not find the good feeling think i need to tray a difrent mast.  but realy graet spot with lots of potential i hope i can sail here soon again. 

realy happy about the alpha :p 

neilpryde/jpaustralia/ZFins/npsurf/harlekijn/windsurfcandy.com/surfrepair 

Lekker dagje, speeds vallen me nog wat tegen. Even een geschikte vin bij de falcon 89 zoeken.

LOFTSAILS