Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Robin Blondeel36.57
2Manfred Merle36.35
3Manfred Merle36.35
4Dirk Hacha36
5Fabian Crombeen35.38
6Alex van der Meer34.74
7Tom De Pauw34.73
8Patrick de schutter33.19
9Marco Lambers32.44
10Edwin Harteveld31.57


Yep ! De EVO9 in maat 4.8m eindelijk getest :-)  Super stabiel voor zo een kleine maat, dat komt goed op een topdag later dit jaar....

Helaas foute timing vandaag, op het heftgste moment van de dag (als alle slimme gasten op de kant stonden te gapen) al m'n pijlen verschoten en eens het in de namiddag eindelijk ruim en 20 knts minder werd vergaan van de kou !

Maar hoi piepeloi, we gaan ni klagen het jaar 2018 is bangelijk gestart :-)

Wat een "ruk"-windje vandaag, het was continu vechten tegen de natuur, I love it :-)

De eerste sessie met mijn nieuwe aanwinst, dus ff gewacht en beter getimed dan mijn surfmaatje Tom, iets voor 15.00h het water op.

De JP45 voelt toch kleiner aan dan mijn CA44 (heeft ook dik 10 liter minder volume), was toch wat zoeken naar die achterste voetband. Slechts 1 keer had ik snel genoeg een goeie basissnelheid te pakken en dan komt het potentieel van het boardje direct tot uiting. Komt wel goed :-)

Wel vermoeiende omstandigheden, pffft, na 6 runnetjes terug naar de kant en nog ff mijn mXr LM54 genomen om nog een rondje te draaien (ik had het goede voorbeeld genoeg van Fabian gezien, knap zeg!)

Vatje was te leeg, een echte doorgeplaneerde gijp zat er niet meer in, maar we staan toch weer in de alpha ranking :-)

Ik was vandaag niet de oudste speedie aanwezig, maar misschien wel de oudste op het water??

Om 16 uur op het water gegaan , op het moment dat de wind flink minder was . De  wind was haaks , en  is nog wat opgekomen maar zeer vlagerig . Kreeg er geen snelheid in , en zeker in afschieten geen versnelling . Laaste run op full speed ruim beetje wier aan het vinnetje , spinout en katapult ...met reslutaat bloedneus . Respect Tom  en Robin Dirk en nog enkele die rond de middag de volle windkarcht  hadden !!!! Mijn eerste sessie 2018 is een feit ;-)

De beste wensen dan maar :) Lekker om dit jaar te beginnen. Fris en een harde wind, goed om een keer meegemaakt te hebben. 

Jammer dat de wind toch wat inzakte, maar toch nog even lekker gevaren met 5,6 erop. Leuk om de Belgen weer in grote getale te zien!

tot de volgende

First session in 2018. Difficult circumstances with the wind being very square. Felt good to use the small gear again. Wanted to stay longer but had some other obligations.. 

te laat het water op...net 2 runs kunnen maken, voor de rest was t k.t...

voort eerst met de Severne Reflex R8 5.2, lekker zeil, veel power en leech! trimsysteem op 5.2 liep niet zo lekker, vandaag er gelijk afgehaald. Zeil kan ook nog wel iets minder dowenhoal hebben dan aangegeven.

Binnekort maar eens echte wind opzoeken op Franqui of zo voor deze 5.2, smaakt naar meer!

Verkeerde plek op verkeerde moment, wind kakte compleet in na extreem te harde wind in de ochtend.

KATER