gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Rolf de Ruiter31.75
2Jan Hattuma31.56
3Ardie van Olst31.55
4John Overmeer28.67
5Arjen Mol27.68
6Adam Bakker25.61

Wat een geweld! Veel meer dan voorspeld dus de beslissing om de 5.6 thuis te laten en de 7.1 in de auto te gooien was niet slim. Met 6.4 was er niet veel aan te houden maar goed, we hebben weer gesurft.

Zoals verwacht met deze richting een enorme stuiterbak.

Vmax 63,75 km/u

Even snel naar horst gegaan om de 5.5 te testen met een RDM mast. Ik had niet verwacht 50kn vlagen voor mn kiezen te krijgen, best lastig testen in zo veel wind maar toch even wat trims geprobeerd en blij verrast door de stabiliteit en power met de dunne stok. 

Het nieuwe waterpeil leek net zo enthousiast als koeien die voor het eerst naar buiten mogen in de lente, de golven rolden lekker en de Westenwind wapperde vrolijk mee..

Wel even aardig rondgetoerd over het water, maar geen snelheden van betekenis gehaald. Met NW en een hoge waterstand verdwijn je zowat in de golfdalen :-)

Zelfs de nieuwe Tribal Sym Speed 25 bracht geen uitkomst vandaag.

Het houd maar niet op, alweer een stormachtige wind. M'n kleinste speedsetje genomen, was eerst voor wat de wind betreft (35 kn.) goed maar de chop 2 was te heftig voor dit setje. Even later werd de wind wat minder en liep het wat beter. Maar toen was een wat groter board met een maatje groter zeil beter geweest.

Beste bak met wind en golven. De rug getest, maar na 1 run schoot het er direct weer in. Moest dus vroegtijdig het water af

KATER