Gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Twan Verseput 44.39
2Gerlof Hansma42.14
3Johan Huitema40.21
4Bram Kloosterman39.93
5Oane Kingma37.05
6Eric Kamminga34.92
7Marc Roosendaal34.09
8Johan Gelling30.14


Sessie 5: Eerst overwogen om naar Herkingen te gaan maar master Gerlof tipte het Lagio...! Thanks, goed advies..!

Het Lagio deed zijn naam eer aan, het was nog geen tropische verrassing in melkchocolade maar het water stond mooi hoog en de richting was prima. Twan ging als de brandweer, Oane als een speer, en master Gerlof als vanouds. Bram was ook van de partij en het was dus weer speedy gezellig...! Meer van deze goede dagen..! :-)

Voor velen een mooie middag met diverse pr's maar voor mij is het een middag die ik heel snel moet  vergeten. Mijn handen verkrampten, en dat samen met de dikke vlagen kon ik er niet veel mee. Snel mee gestopt helaas.
 

Zoooh wat een superdagje op lauwersmeer zeg! Goede waterstand, eindelijk weer eens wat wind en een mooie richting. De baan had voor mijn gewicht 10-20gr ruimer gemogen om sneller te kunnen, maar tevreden met deze tijden. Was begonnen met de gps6 22,5 maar hier kon ik de vlagen onvoldoende mee benutten, board had daarmee iets te weinig controle in deze omstandigheden. Met de x2w was dat probleem opgelost.

where are they ?     i lost my balls         1e rakken weer even wennen en  geen downwind runs gemaakt. 

What a great day for Lauwersmeer today, fantastic! We finally got to battle it out with the elements again! Took some time to get comfortable on the small gear initially, but then it got better and better! Also a few not-so-graceful exits in the chop, but everything intact so I'm not complaining.

Good fun to see everyone slingshot in the big gusts today, the acceleration is insane! Smiles all around. Good call to take a day off today :)

yes wat een middag. hardcore omstandigheden.  toen ik aankwam waren de meesten al op het water. dacht dat ze allemaal wel 6.2 er op hadden.  Maar toen ik bij hun aankwam snapte ik wel waarom  ze 5.6 er op hadden. I-99 89 en 6.2 deden het prima. max op gps van 82 km/h .. ik ben er wel erg tevreden mee.

maar eindelijk mijn Lauwersmeer pr verbroken. met 3 km/h 

Ik wil wel vaker deze omstandigheden.. Al was het afschieten naar het diepe wel op het randje... wow als je dan weer upwind moet besef je hoe snel je gaat. Ben maar gestopt het waaide later helemaal te hard ik vond het wel best. Om brokken te voorkomen

iedereen gefeliciteerd met het behalen van Lauwersmeer pr's en Twan met spot- record geloof ik 

89.35 vmax at Lauwersmeer holyshit!! Broke the spotrecord with more 2kmh! Good to have so many happy people around enjoying the wind and nature! Sailed with the Motion GPS!

Nog maar een beetje meer trainen. Hier heb ik lang niet alles uitgehaald.

KATER