gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Iwan van Staveren33.38
2Marco Bakker33.21
3Halewijn Vermeulen32.83
4Gauke de Vries32.3
5Remco Heida 29.32
6Tristan Tjerks28.92

Strange combination (crossover-sail and slalom board) but sailed fine. Top speed however was not that good. A proper cambersail or no-cam freerace sail would have been better. 

Mooie eerste sessie van het nieuwe jaar. Wind was of uit of heel hard in de vlagen. Was korte sessie. Totaal niet koud. :-)

Goed begin van het nieuwe jaar noordwest windje op het amstelmeer. Heerlijk gevaren met goeie tempraturen en een zonnetje :D 

Zo!! Lekker begin van het nieuwejaar! Precies begonnen met de goede voornemens. 

Wind kam wat later dan verwacht en op het moment dat hij echt kwam waren de krachten al op. Dat was nog wel even spannend hoor om weer terug te komen. Is ook half gelukt. Kwam niet helemaal uit waar ik heen wilde hahaha. Gelukkig had ik een goed winterpak aan waar ik in het begin van de middag een beetje spijt van had toen het zonnetje scheen en ik het heul erg warm had pfff. Nu kwam hij goed van pas. 

Verder alles goed gegaan behalve dat ik om bij de kant te komen aan het einde van mijn krachten was en hierdoor een katapult kreeg en helaas door mijn zeil ging. Zonde. 

Ook een deuk in mijn ego gekregen door de ongeloofelijke snelheid van Iwan. Je leent hem 1 keer je GPS6 vin uit en hij gaat gewoon ruim 5 kmu sneller dan de rest hahaha. Gefeliciteerd met je dagoverwinning Kiwi. Het is je gegund. Maar je krijgt nooit meer een vin van mij hahaha ;-)

Op naar de volgende sessie!

Halewijn

1 mooie vlaag in een bui!

NEILPRYDE