gps-speedsurfing
Results of the day
 
1Erik Loots34.94
2Raymond Wortel33.31
3Halewijn Vermeulen32.79
4Gauke de Vries31.59
5Robert Baas30.02
6Robert Baas29.99
7Johan Huitema29.36
8Gerwin Heeringa28.61
9Richard Helfenstijn26.1
10Kirsten Baas22.07

A new 2017 topspeed PB, nice day. Wind was kind of strange and my best speeds were all around the lake. You just couldn't tell if there would be a windgust. I also tried the flat and had some wind. The speed on flat water isn't bad, on chop its also very good. I like it :).

Mooie snelheden Erik!

In het begin voelde het niet goed aan. Nerveus zeil, veel backhand, nerveus board. Uiteindelijk downhoul vermindert en daarna niog ff lekker gevaren. Valt best mee zzw op het amstelmeer.

Bedankt Gauke, was leuk :)

Heerlijk gevaren, begonnen met 7.1 en later nog even met 6.4. Volgende keer weer aan overkant op stappen, nu gekozen voor de 'diehard' omstandigheden ;-) Was gezellig met Rich en alle andere.

Mooi zonnig dagje met redelijke wind. Wel weer erg vlagerig, maar ook dikke gusts! Nieuwe GPS-6 uitgeprobeerd. Eerste downwindrun door de chop meteen 65+! Die heb ik daarna helaas niet meer kunnen verbeteren. Mss moet ik niet meer zo bovenin gaan zoeken maar meer op het meer. Daar ligt volgens mij meer potentie bij ZZW.

Op naar de volgende sessie. Kom maar op!

Vanochtend toch nog maar even de 6,7 in de auto geschoven...en blij dat ik dat gedaan heb! Heerlijk over het meer door de chop kunnen knallen met mn kleine set.

Biertje gedaan op de vakantie van Gerwin en de geweldige avondsessies die hij de komende 3 weken gaat missen ;))))))

Super dag.

De ochtend sessie op het Amstelmeer met een iSonic carbon 97 plus NP H2 6.7. Ging goed over de chop, goede run gehad vlak langs het Schapendijkje,

Na de lunch eerst nog op de Angulo CV 1 90 liter gegaan, super fijn boardje in de chop, en voor het eerst eens gekeken wat er mogelijk is op speed met dat baord. Samen met een NP H2 6.2 (uit 2012) uitgekomen op een max van bijna 60. Dat ging super relaxe op dat baord, kort om super fijn baord wat makkelijk te varen is. Later op mijn iSonic carbon 90 liter gegaan voor een speed run, maar helaas begon de wind in te zakken. Maar in totaal een super fijne dag op het Amstelmeer gehad! 

Sessie 16: Met Janny Huitema naar het Amstelmeer, veel bekenden, erg gezellig. De combi loopt als een trein! Nu nog wind! :-)

FINISH